Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از جی اس ام، ما قبلا شاهد اولین معیارها و تست‌های عملکرد آیفون ۱۲ بودیم که ثابت می‌کند آیفون‌های جدید با چه سرعتی نسبت به اندروید مقایسه می‌شوند. این آزمایش‌ها هم‌چنین نشان داد که بهترین دستگاه بعدی قطعا اندرویدی نیست. گوشی‌های آیفون ۱۱ نیز در آزمایش‌های مشابه امتیاز بالاتری نسبت به اندرویدی‌ها داشته و در تست‌های مختلف و استفاده در زندگی واقعی سریعتر بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع آیفون ۱۱ پرو مکس در آزمایشی که  عملکرد در بازی‌ را نشان می داد، توانست از آیفون ۱۲ پرو بهتر عمل کند. اکنون که آیفون ۱۲ به دست خریداران رسیده است، شاهد آزمایشات بیشتری خواهیم بود که این گوشی را در برابر اندرویدی‌ها مقایسه می‌کنند. البته کلیپ‌های مقایسه‌ی آیفون ۱۲ پرو و آیفون ۱۱ پرو در برابر گلکسی نوت ۲۰ اولترا و پیکسل ۵ قبلا هم منتشر شده است.

Austin Evans یوتوبر معروف همان آزمایش‌های همیشگی خود را روی آیفون ۱۲ پرو، گلکسی نوت ۲۰ اولترا و آیفون ۱۱ پرو و پیکسل ۵ انجام داده است. جای تعجب نیست که این حتی یک رقابت بین آیفون ۱۲ و اندروید نیست، حتی نوت ۲۰ اولترا نیز در تست های بنچمارک نمی‌تواند با قدرت آیفون ۱۲ پرو یا حتی آیفون ۱۱ پرو رقابت کند. پیکسل ۵ نیز که از این گود خارج است. تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۶۵ که چندان قادر به تکان دادن نوت ۲۰ اولترا نیست، البته خبر رسیده که قرار است نسخه‌ی پلاس ۸۶۵ را دریافت کند. گوگل امسال راه متفاوتی را در پیش گرفته و از پردازنده‌ی میان رده‌ی اسنپدراگون ۷۶۵ برای پرچمدار خود استفاده کرده است.

با اجرا کردن برنامه‌های بنچمارک Geekbench 5، JetStream 2 و 3DMark روی آیفون ۱۲ عملکرد خوب آن کاملا مشخص است. آنچه تعجب‌آور است اینست که آیفون ۱۱ پرو در آزمون گرافیک 3DMark بهتر از آیفون ۱۲ پرو ظاهر شد. البته این مورد با یافته‌های قبلی مطابقت دارد که می‌گوید پردازنده‌ی سال گذشته نمره‌ی بهتری در این آزمون خاص کسب می‌کند. ایوانز نشان می‌دهد که آیفون ۱۲ تجربه و فریم ریت ثابت‌تری را در 3DMark ارائه می‌دهد. بهینه‌سازی‌های بیشتر ممکن است تجربه‌ی گرافیک آیفون ۱۲ را در آینده بهبود ببخشد. این یوتوبر یک آزمایش گرافیکی طولانی‌تر انجام داده و دریافته که آیفون‌ها بیشتر از گوشی‌های اندرویدی داغ می‌شوند. گلکسی نوت ۲۰ اولترا نسبت به آیفون ۱۲ پرو و آیفون ۱۱ پرو خنک‌تر بود و اینکه پیکسل ۵ نتایج جالب‌تری داشت. همین‌طور آزمایش‌های استقامتی نشان داد که پس از داغ شدن عملکرد پردازنده افت می‌کند که البته برای پردازنده‌های موبایل دور از انتظار نیست. پردازنده‌های کوالکام تاثیر کمتری از حرارت می‌گیرند.
نکته‌ی اصلی اینست که آیفون ۱۲ بدون در نظرگرفتن وظیفه‌ای که برایش تعریف شده، عملکرد خارق‌العاده‌ای دارد. هیچ تلفن اندرویدی حتی نمی‌تواند نزدیک آیفون ۱۲ پرو شود چه برسد به اینکه به سری آیفون ۱۲ برسد. باید منتظر ورود اسنپدراگون با لیتوگرافی ۵ نانومتری ماند. متاسفانه روی سری میت ۴۰ چندان نمی‌شود حساب باز کرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: اپل سامسونگ آیفون 12 گلکسی گلکسی نوت 20 گلکسی نوت ۲۰ اولترا آیفون ۱۱ پرو ی آیفون ۱۲ آزمایش ها پیکسل ۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۶۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مایکروسافت به اندرویدی‌ها

ایتنا - شرکت مایکروسافت دارندگان گوشی های مبتنی بر پلتفرم اندروید در مورد حمله نامرئی نرم افزاری که می تواند حساب های کاربر را خالی کند، هشدار داده شده است.
محققان مایکروسافت اخیراً کشف کرده‌اند که بسیاری از برنامه‌های اندرویدی به دلیل یک ضعف امنیتی رایج ممکن است در برابر حملات از راه دور، سرقت داده‌ها و سایر مسائل آسیب‌پذیر باشند. حداقل چهار مورد از این برنامه های تحت تأثیر، هر کدام بیش از ۵۰۰ میلیون نصب دارند. یکی از آنها به نام فایل منجیر شیائومی، حداقل یک میلیارد بار از سوی کاربران اندروید نصب شده است.

مشکلی که مایکروسافت کشف کرد بر برنامه های اندرویدی که فایل ها را با سایر برنامه ها به اشتراک می گذارند تأثیر می گذارد. این برنامه که با نام «جریان کثیف» شناخته می‌شود، به برنامه‌های مخرب اجازه می‌دهد تا فایلی را با نام فایل یا مسیر دستکاری شده به برنامه دیگری ارسال کنند.

این روش به مهاجمان فرصتی برای ایجاد یک برنامه نفوذی می دهد که می تواند یک فایل با نام فایل مخرب را مستقیماً بدون اطلاع یا تأیید کاربر به یک برنامه دریافت کننده ارسال کند. به گفته مایکروسافت، زمانی که یک هدف اشتراک‌گذاری نام فایل مخربی را دریافت می‌کند، از نام فایل برای راه‌اندازی فرآیندی استفاده می‌کند که ممکن است با در معرض خطر قرار گرفتن برنامه به پایان برسد.

در نتیجه برنامه هدف گمراه می شود و به نام یا مسیر فایل اعتماد می کند و فایل را در یک دایرکتوری حیاتی اجرا یا ذخیره می کند.

دیگر خبرها

  • مقایسه گوشی‌های شیائومی 14 و S24 سامسونگ + قیمت و مشخصات
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت ارزان‌ترین گوشی هوشمند
  • هوش مصنوعی عمر باتری سامسونگ گلکسی S25 را افزایش می‌دهد
  • آیفون ۱۵پرومکس، پرفروش‌ترین گوشی جهان شد
  • ناسا با دوربین ۳۶ پیکسلی به اکتشاف فضا می‌رود
  • عملکرد بانک مسکن در طرح «نهضت ملی مسکن » قابل تحسین است
  • اندرویدی ها از وجود این فایل مخرب بی خبر هستند
  • هشدار مایکروسافت به اندرویدی‌ها
  • تغییرات گوگل مپس برای گوشی‌های اندرویدی از راه می‌رسد
  • اندرویدی‌ها از وجود این فایل مخرب بی‌خبر هستند