Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@06:54:39 GMT

نسخه طلایی آیفون ۱۲ پرو روانه بازار شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۰۸۷۲۱

نسخه طلایی آیفون ۱۲ پرو روانه بازار شد

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از ۲۴ ای؛ برند لوکس و روسی Caviar با الهام از طراحی خودروی جدید تسلا مدل S نسخه iPhone 12 Pro Excellence Edition را روانه بازار کرد.

این شرکت روسی اظهار داشت که نسخه ویژه iPhone 12 Pro Excellence Edition یا در رنگ طلایی با حاشیه‌های سیاه و یا در رنگ مشکی با حاشیه‌های طلایی در دسترس است و تولید آن فقط به ۹۹ نسخه محدود شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برند خاویار در طراحی و ساخت گوشی هوشمند فقط از طلا استفاده نکرد، این تلفن‌ها با بدنه‌ای با روکش تیتانیوم و یک لایه PVD همراه است که باعث می‌شود گوشی هوشمند بسیار محکم شده و مقاومت زیادی در برابر خط و خش داشته باشد.

لوگوی برند خاویار نیز در کنار گوشی هوشمند حک شده و در طرف دیگر شماره دستگاه با توجه به تعداد کل ۹۹ نسخه شماره گذاری شده است. گوشی هوشمند iPhone 12 Pro Excellence Edition بسته به مدل و ظرفیت حافظه با قیمتی بین ۵۵۵۰ تا ۷ هزار یورو در دسترس است.

بیشتر بخوانید

نسخه لوکس خانواده آیفون ۱۲ با طراحی مورتال کمبت عرضه خواهد شد دیگر محصولات برند لوکس Caviar

برند لوکس خاویار از برند‌های خاص و گران قیمت لوازم الکترونیکی در دنیا است. این برند کار خود را با هدف شخصی سازی لوازم الکترونیکی مورد کاربران با اولین سری آیفون 4s طلا در سال ۲۰۱۱ شروع کرد. مدتی قبل این شرکت گوشی Galaxy S21 سامسونگ را با نقش یک گاو طلایی با چشمانی از الماس طراحی کرد.

برند Caviar پس از رونمایی و عرضه پلی استیشن ۵، نسخه طلایی این کنسول بازی که از طلای ۱۸ عیار پوشیده شده بود با قیمتی حدود نیم میلیون دلار روانه بازار کرد. از این PS5 طلایی فقط ۹ عدد ساخته شده بود. دسته‌های این کنسول نیز از چرم تمساح و ۷۵۰ گرم طلای ۱۸ عیار ساخته شده بودند.

گفتنی است، این برند به تازگی خانواده آیفون ۱۲ را با الهام از شخصیت‌های مجموعه انیمیشن محبوب Mortal Kombat روانه بازار کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گوشی هوشمند گوشی آیفون آیفون 12 طلای 18 عیار روانه بازار گوشی هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۸۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟

ایتنا - برخی کارشناسان معتقدند استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی عامل اصلی افزایش اختلالات روحی و روانی به ویژه افسردگی در میان نوجوانان است. اما تا چه حد این ادعا صحیح است؟
گروهی از کارشناسان نظیر جاناتان هایت روانشناس اجتماعی معتقدند در فاصله سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ میلادی با گسترش استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی، سقوط شدیدی در سلامت روان نوجوانان، به ویژه در میان دختران جوان روی داد.

آمارها از افزایش چشمگیر موارد بستری در بیمارستان به دلیل خودآزاری و خودکشی در میان نوجوانان آمریکایی در این بازه زمانی حکایت دارد.

با این حال، کارشناسانی چون اندرو پرزیبلسکی استاد دانشگاه آکسفورد این ادعاها را رد می‌کنند. پرزیبلسکی می‌گوید: به نظر نمی‌رسد اتفاق بزرگی برای سلامت روان در حال رخ دادن باشد. در برخی نقاط، شرایط برای نوجوانان بدتر شده اما شواهدی دال بر اینکه این روند نتیجه گسترش فناوری است، وجود ندارد.

داده‌های بین‌المللی نیز روندهای متفاوتی را در کشورهای مختلف نشان می‌دهند. در حالی که در بریتانیا و آمریکا افزایش نگران‌کننده‌ای در اختلالات خلقی نوجوانان دیده می‌شود، در کشورهایی مانند کانادا و کره جنوبی کاهش قابل توجهی در میزان افسردگی نوجوانان گزارش شده است.

محققان معتقدند جدا کردن تاثیرات فناوری از تغییرات در روش‌های تشخیصی و افزایش آگاهی نسبت به سلامت روان دشوار است. برخی نیز تاکید دارند که حتی اگر رسانه‌های اجتماعی بر رفاه نوجوانان تاثیر منفی داشته باشند، این تاثیر تنها بخش کوچکی از عوامل موثر است و نمی‌توان همه چیز را به آن نسبت داد.

ایمی اوربن از دانشگاه کمبریج در این باره می‌گوید: من فکر می‌کنم نگرانی در مورد گوشی‌های هوشمند بیش از حد مطرح شده و تا حدی درباره آن اغراق شده است."

در نهایت، کارشناسان تاکید می‌کنند زندگی افراد بسیار پیچیده است و نمی‌توان پدیده‌های اجتماعی گسترده را صرفاً به تاثیر یک عامل منفرد نسبت داد. آنها همچنین خواستار تحقیقات بیشتر در این زمینه و درک عمیق‌تر پیچیدگی‌های آن هستند.

دیگر خبرها

  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • نوستالژی نوکیا تکرار می‌شود!
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • آیفون ۱۵پرومکس، پرفروش‌ترین گوشی جهان شد
  • وضعیت رجیستر شدن آیفون 14 پرو مکس
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • قیمت گوشی امروز 16 اردیبهشت 1403
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز (۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز ( ۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max